Home Рецепти Як приготувати дріжджове тісто для смажених пиріжків

Як приготувати дріжджове тісто для смажених пиріжків

by admin
13 переглядів

Для приготування пиріжків на сковороді є кілька варіантів тіста, які використовують господині. Один з них з використанням дріжджів. Забирайте рецепт в скарбничку, бо такий треба мати під рукою. Він є базовий.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:




  • яйця — 2 шт.;
  • масло — 60 г;
  • молоко — 500 мл;
  • цукор — 1 ст.л.;
  • сіль — ⅔ ст.л.;
  • борошно — 800 г;
  • олія — 40 мл.

Як приготувати

Молоко повинно бути кімнатної температури. Змішайте разом яйця, сіль та влийте це молоко, введіть дріжджі. Далі треба додати м’яке масло. Перемішайте все та поступово вводьте просіяне борошно. В останню чергу олію. Тісто дещо липке, але борошна не підсипайте, не забивайте ним тісто. Дайте йому відпочити протягом години, щоб воно підійшло.

Далі тісто треба вимішати та трохи підсипати борошна. Але прим’яти не довго, а 30 секунд максимум. Тепер воно готове до ліплення пиріжків. А начинка вже буде на ваш вибір.


Про проект

Arguments.kyiv.ua – новинний ресурс про всі важливі події в Україні та світі.

Новинки

КОНТАКТИ

Для нас дуже важливий зворотній зв’язок від Вас.

 

Якщо у вас виникли питання, ви можете написати нам.